Tip in London

Hier moet je zijn wanneer je zoekt naar winkels in bepaalde steden of voor vragen naar ervaringen met specifieke (web)winkels en het melden van nieuwe winkels (geen webshops).
Forumregels
- Het is niet toegestaan een topic te starten om een webwinkel aan te raden. Voor een opsomming van kraleninternetshops kun je goed terecht op de reeds bestaande verzamelpagina’s.
- Het is niet toegestaan informatie over groothandels uit te wisselen. Je kunt vragen / tips kwijt op het prikbord van http://kralen.startpagina.nl" onclick="window.open(this.href);return false;.
- Op zoek naar een winkel in een bepaalde stad of land? Kijk eerst naar http://www.kralen.com/adressen_index.html" onclick="window.open(this.href);return false; of http://www.guidetobeadwork.com" onclick="window.open(this.href);return false;.
Gesloten
angelalieke
Bead Reader
Berichten:11
Lid geworden op:zo 15 apr 2012 12:16
Tip in London

Bericht door angelalieke » za 08 dec 2012 11:28

Hallo allemaal,

Ik ben net 5 dagen in London geweest en heb daar natuurlijk 2 kralen winkels bezocht. Ik heb mijn ogen uitgekeken naar alle kralen, bedels, benodigdheden, etc. Helaas heb ik dit hier in de buurt niet en ik vond het super om hier rond te kijken en natuurlijk wat te kopen ;)!
Dus als je nog naar London gaat ga dan naar de volgende 2 winkels:
- Beadworks in Covent Garden 21a Tower Street London
- Creative Beadcraft, 1 Marshall Street London (dichtbij Piccadilly circus)

Alieke

Gebruikersavatar
Algante
Moderator
Berichten:2847
Lid geworden op:vr 13 jul 2007 13:30

Re: Tip in London

Bericht door Algante » za 08 dec 2012 13:14

Hartstikke leuk dat je zo geslaagd bent in London. Bedankt voor het doorgeven van de adressen. Ik zal Sandra vragen ze op te nemen in de lijst van winkels in Engeland.
Liefs en groetjes, Algante :geluk:

Gebruikersavatar
Sandra
Eigenaar Kralen.com
Berichten:15556
Lid geworden op:wo 05 feb 2003 13:09
Contacteer:

Re: Tip in London

Bericht door Sandra » di 11 dec 2012 09:53

bedankt voor de tips! ik heb ze nu toegevoegd.

Gesloten