Hier kun je vragen stellen over de verschillende soorten kralen en ook over het maken van kralen.
-
poing
- Bead Hysteric
- Berichten:3061
- Lid geworden op:ma 06 okt 2003 19:53
- Locatie:Izegem-België
Bericht
door poing » do 21 apr 2005 19:29
nou om even op het frituren terug te keren: amerikanen doen echt alles in de frietpot, zelfs marsrepen (en eignlijk is dat best lekker) de warmte doet de suiker in chocola karamelliseren

korstje dus

ipoingtudut
-
DMBijoux
- Bead Aholic
- Berichten:4172
- Lid geworden op:wo 05 feb 2003 22:57
- Locatie:Zevenbergen
-
Contacteer:
Bericht
door DMBijoux » do 21 apr 2005 19:32
HAHAHAHA Ik kan me een gefrituurde mars toch eigenlijk niet echt voorstellen

moet je kijken wat een kalorien dat gaat zijn als het ook nog is gefrituurd is

Zo zagen wij afgelopen zomer in Mont St Michel stokbroodjes met kaas/hotdog en FRIET er tussen

dat kan je je toch niet voorstellen om te eten.
Waar een wil is, is een weg. En zo niet dan borduur of klei ik hem wel!!
*************************
groetjes Ria
-
poing
- Bead Hysteric
- Berichten:3061
- Lid geworden op:ma 06 okt 2003 19:53
- Locatie:Izegem-België
Bericht
door poing » do 21 apr 2005 19:47
broodjes met friet en ketchup, en ik die dacht dat het een rare hollandse gewoonte was, net als julie kroket uit de muur

ipoingtudut
-
joyas
- Bead Professional
- Berichten:1628
- Lid geworden op:di 19 okt 2004 14:17
- Locatie:rotterdam
-
Contacteer:
Bericht
door joyas » do 21 apr 2005 20:06
die marsrepen komen oorspronkelijk uit schotland. Ze moeten ook nog in een soort beslag voor dat ze de frituur in gaan. Pfff heb een paar jaar een relatie met een schot gehad, rare mensen whahahah
groetjes
natasja
eyes are the windows of your soul
-
DMBijoux
- Bead Aholic
- Berichten:4172
- Lid geworden op:wo 05 feb 2003 22:57
- Locatie:Zevenbergen
-
Contacteer:
Bericht
door DMBijoux » do 21 apr 2005 20:51
Nee dat is echt niks van ons hoor
Enne Schotten hebben wel leuke kilts

hehehehehee
Waar een wil is, is een weg. En zo niet dan borduur of klei ik hem wel!!
*************************
groetjes Ria
-
sweety
- Bead Designer
- Berichten:829
- Lid geworden op:zo 17 aug 2003 15:13
- Locatie:Mol, België
-
Contacteer:
Bericht
door sweety » do 21 apr 2005 21:29
Ik bak me kralen ook in een combi, altijd gedaan. Maar dan wel de juiste tijd, en juiste temperatuur.
Als er nu op een diepvriesmaaltijd ofzoiets staat, 15 minuten op zoveel graden, doe je dat toch ook niet minder. Want dan is het niet te vreten.
-
Madelief
- Bead Chatter
- Berichten:3625
- Lid geworden op:do 27 mei 2004 12:26
- Locatie:Mechelen - België
Bericht
door Madelief » do 21 apr 2005 21:41
Ria schreef:HAHAHAHA Ik kan me een gefrituurde mars toch eigenlijk niet echt voorstellen

moet je kijken wat een kalorien dat gaat zijn als het ook nog is gefrituurd is

Zo zagen wij afgelopen zomer in Mont St Michel stokbroodjes met kaas/hotdog en FRIET er tussen

dat kan je je toch niet voorstellen om te eten.
Ja, de Fransmannen eten friet tussen hun brood, ik heb ook eens gevraagd waarom ze dat doen... blijkbaar beschouwen zij hun aardappelen als groenten. En zoals wij sla en tomaatjes tussen een broodje doen, doen zij frietjes tussen hun brood

Of het even gezond is betwijfel ik!
-
Romantica
- Bead Intelligent
- Berichten:1395
- Lid geworden op:di 01 mar 2005 21:38
- Locatie:Almere Buiten
-
Contacteer:
Bericht
door Romantica » do 16 jun 2005 16:50
Mag gesloten worden, Inge.
Als het niet gaat zoals het moet, dan moet het maar zoals het gaat