Nieuwe winkel in Utrecht?

Hier moet je zijn wanneer je zoekt naar winkels in bepaalde steden of voor vragen naar ervaringen met specifieke (web)winkels en het melden van nieuwe winkels (geen webshops).
Forumregels
- Het is niet toegestaan een topic te starten om een webwinkel aan te raden. Voor een opsomming van kraleninternetshops kun je goed terecht op de reeds bestaande verzamelpagina’s.
- Het is niet toegestaan informatie over groothandels uit te wisselen. Je kunt vragen / tips kwijt op het prikbord van http://kralen.startpagina.nl" onclick="window.open(this.href);return false;.
- Op zoek naar een winkel in een bepaalde stad of land? Kijk eerst naar http://www.kralen.com/adressen_index.html" onclick="window.open(this.href);return false; of http://www.guidetobeadwork.com" onclick="window.open(this.href);return false;.
Gesloten
Gebruikersavatar
Moei-Quai
Bead Dreamer
Berichten: 576
Lid geworden op: zo 07 nov 2004 16:08
Locatie: Maarssen
Contacteer:

Nieuwe winkel in Utrecht?

Bericht door Moei-Quai » zo 16 jan 2005 11:46

Hi Allemaal,
ik was gisteren op de lapjesmarkt in Utrecht en toen zag ik dat er daar vlakbij (weet even de straat niet meer, maar daarvoor zat er een stoffeerder in dat pand) een nieuwe winkel zou openen, ik dacht met de naam Beads enzo. Verder stond er niets bij helaas. Weet iemand hier misschien meer van?

Bye bye,

Roos

Gebruikersavatar
Moei-Quai
Bead Dreamer
Berichten: 576
Lid geworden op: zo 07 nov 2004 16:08
Locatie: Maarssen
Contacteer:

Bericht door Moei-Quai » vr 11 feb 2005 17:01

Zo, nu ben ik er geweest. Het is inderdaad een nieuwe winkel, Beads enzo. Ze zitten aan de Predikherenstraat nr. 29, tel. 030-2145171.

Ze hebben best leuke dingen en de winkel is ook lichter dan de meeste kralenwinkels vind ik.

De site is http://www.beadsenzo.nl" onclick="window.open(this.href);return false; maar die is nog under construction zie ik net.


Bye bye,
Roos

La Moon
Bead Producer
Berichten: 1082
Lid geworden op: vr 22 okt 2004 12:13
Locatie: Dordrecht
Contacteer:

Bericht door La Moon » vr 11 feb 2005 17:08

Goed koop/ duur? Wat hebben ze veel kralen of metaal?

Groetjes Mirjam,
La Moon

Gebruikersavatar
Moei-Quai
Bead Dreamer
Berichten: 576
Lid geworden op: zo 07 nov 2004 16:08
Locatie: Maarssen
Contacteer:

Bericht door Moei-Quai » vr 11 feb 2005 17:12

Ik kan eigenlijk niet echt vergelijken, ik heb wel van die oorbelhangers gekocht waar je iets op kan plakken met zo'n 'klapslotje' zeg maar :roll:
en die waren 75 ct per paar terwijl ze bij beadies 2 nog wat waren... maarja beadies is ook wel echt duur.

Voor de rest, ze hebben redelijk veel kralen gesorteerd op kleur en ook wat swarovski spullen, maar niet heel veel. Ook qua metaal een paar lades, veel kwam me bekend voor uit webshops, maar wel handig als je ff snel iets nodig hebt!

Gebruikersavatar
La Bigiotteria di Esther
Bead Monster
Berichten: 6006
Lid geworden op: do 06 feb 2003 09:10
Locatie: Nieuwegein
Contacteer:

Bericht door La Bigiotteria di Esther » vr 25 mar 2005 08:24

Ben er gisteren even binnen geweest, en ook bij De Kralenwinkel (in het oude pand van Door 't Oog van de Kraal). Wat een afzetters! Er zitten grote prijsverschillen tussen de kralen. Bij Beadsenzo zijn simpele kralen bijvoorbeeld 25 cent, en bij De Kralenwinkel zijn de zelfde kralen 18 cent. Ik moet eerlijk zeggen dat ze allebei leuke dingen hebben, en de winkel van Beadsenzo heeft qua inrichting mijn voorkeur, maar voor de prijzen kan je beter naar De Kralenwinkel gaan.

Gesloten