24/7 Opitec

Hier moet je zijn wanneer je zoekt naar winkels in bepaalde steden of voor vragen naar ervaringen met specifieke (web)winkels en het melden van nieuwe winkels (geen webshops).
Forumregels
- Het is niet toegestaan een topic te starten om een webwinkel aan te raden. Voor een opsomming van kraleninternetshops kun je goed terecht op de reeds bestaande verzamelpagina’s.
- Het is niet toegestaan informatie over groothandels uit te wisselen. Je kunt vragen / tips kwijt op het prikbord van http://kralen.startpagina.nl" onclick="window.open(this.href);return false;.
- Op zoek naar een winkel in een bepaalde stad of land? Kijk eerst naar http://www.kralen.com/adressen_index.html" onclick="window.open(this.href);return false; of http://www.guidetobeadwork.com" onclick="window.open(this.href);return false;.
Gesloten
Gebruikersavatar
moon34
Bead Producer
Berichten: 1181
Lid geworden op: ma 19 jul 2004 20:42
Locatie: pumerend
Contacteer:

24/7 Opitec

Bericht door moon34 » za 24 jul 2004 20:28

Dit kreeg ik laatst door van me buurvrouw. Is een hele grote site met meer dan alleen kralen onderdelen. Je moet bij zoeken gewoon "kralen" intypen en dan krijg je te zien wat ze in het assortiment hebben. Je kan ook een catalogus aanvragen (schrik niet tis heel dik boekwerk)

http://www.opitec.nl" onclick="window.open(this.href);return false;
Groetjes Monique

Gesloten