Kralenwerk

Hier moet je zijn wanneer je zoekt naar winkels in bepaalde steden of voor vragen naar ervaringen met specifieke (web)winkels en het melden van nieuwe winkels (geen webshops).
Forumregels
- Het is niet toegestaan een topic te starten om een webwinkel aan te raden. Voor een opsomming van kraleninternetshops kun je goed terecht op de reeds bestaande verzamelpagina’s.
- Het is niet toegestaan informatie over groothandels uit te wisselen. Je kunt vragen / tips kwijt op het prikbord van http://kralen.startpagina.nl" onclick="window.open(this.href);return false;.
- Op zoek naar een winkel in een bepaalde stad of land? Kijk eerst naar http://www.kralen.com/adressen_index.html" onclick="window.open(this.href);return false; of http://www.guidetobeadwork.com" onclick="window.open(this.href);return false;.
Gesloten
Gebruikersavatar
Ingeborg76
Bead Addict
Berichten: 2383
Lid geworden op: vr 23 mar 2012 17:44
Locatie: Amersfoort
Contacteer:

Kralenwerk

Bericht door Ingeborg76 » vr 29 nov 2013 13:08

Ik zocht vandaag de website van Kralenwerk om te kijken naar Miyuki druppels hoopte op meer/andere kleuren dan bij Creadream. Maar de site is niet op te roepen...weet iemand of dat Hennie en Rino gestopt zijn? Is er wat met Hennie gebeurd sinds de vorige hersenbloeding??
Groetjes Ingeborg

Gebruikersavatar
Kikkertje
Bead Hysteric
Berichten: 3130
Lid geworden op: za 03 mei 2008 16:30
Locatie: Spijkenisse
Contacteer:

Re: Kralenwerk

Bericht door Kikkertje » vr 29 nov 2013 16:25

Bij mij doet ie het gewoon.
Groetjes, Marjan

Vengy
Bead Fanatic
Berichten: 1802
Lid geworden op: zo 01 nov 2009 14:56

Re: Kralenwerk

Bericht door Vengy » vr 29 nov 2013 23:52

Ze is wel ziek blijkbaar
er staat dat rino de zaken waarneemt omdat ze ziek is !
"When you come to the edge of all the light you know, and are about to step off into the darkness of the unknown, FAITH is knowing one of two things will happen; there will be something solid to stand on or you will be taught how to fly."

Gesloten