08-07 kralen winkels in Parijs

Hier moet je zijn wanneer je zoekt naar winkels in bepaalde steden of voor vragen naar ervaringen met specifieke (web)winkels en het melden van nieuwe winkels (geen webshops).
Forumregels
- Het is niet toegestaan een topic te starten om een webwinkel aan te raden. Voor een opsomming van kraleninternetshops kun je goed terecht op de reeds bestaande verzamelpagina’s.
- Het is niet toegestaan informatie over groothandels uit te wisselen. Je kunt vragen / tips kwijt op het prikbord van http://kralen.startpagina.nl" onclick="window.open(this.href);return false;.
- Op zoek naar een winkel in een bepaalde stad of land? Kijk eerst naar http://www.kralen.com/adressen_index.html" onclick="window.open(this.href);return false; of http://www.guidetobeadwork.com" onclick="window.open(this.href);return false;.
Gesloten
jokevbiesen
Bead Intelligent
Berichten: 1402
Lid geworden op: vr 04 jan 2013 15:02

08-07 kralen winkels in Parijs

Bericht door jokevbiesen » ma 08 jul 2013 07:46

Binnenkort ben ik een week in Parijs. Wie kan mij helpen aan adressen van kralenwinkels daar?

Gebruikersavatar
Algante
Moderator
Berichten: 2847
Lid geworden op: vr 13 jul 2007 13:30

Re: 08-07 kralen winkels in Parijs

Bericht door Algante » ma 08 jul 2013 17:52

Oooo... heerlijk! Parijs ♥ Onder deze link staan ook wat Parijse kralenshops, maar ik weet niet of de winkels nog bestaan:
http://www.kralen.com/Tips/Adressen/243 ... =Frankrijk

Hoe dan ook: heel veel (winkel)plezier toegewenst!
Liefs en groetjes, Algante :geluk:

jokevbiesen
Bead Intelligent
Berichten: 1402
Lid geworden op: vr 04 jan 2013 15:02

Re: 08-07 kralen winkels in Parijs

Bericht door jokevbiesen » ma 08 jul 2013 18:31

Bedankt, hier heb ik iets aan!

Gebruikersavatar
estherwijma
Bead Monster
Berichten: 5644
Lid geworden op: vr 12 sep 2008 12:52
Locatie: Wijk bij Duurstede

Re: 08-07 kralen winkels in Parijs

Bericht door estherwijma » do 11 jul 2013 11:54

Ik kan je verder niet helpen, al ken ik parijs op mijn duimpje! :D Veel plezier iig!
Groetjes Esther

jokevbiesen
Bead Intelligent
Berichten: 1402
Lid geworden op: vr 04 jan 2013 15:02

Re: 08-07 kralen winkels in Parijs

Bericht door jokevbiesen » di 23 jul 2013 20:44

Gisteren avond kwamen we terug na 8 dagen in Parijs te zijn geweest. Wat een fantastische stad is het toch.
Ook stond een bezoek aan een kralenwinkel op het programma en ik had heel wat voorwerk gedaan er één te vinden die me goed gesorteerd leek. Afijn, daar aangekomen was de winkel helemaal leeg, er hing een bordje op het raam dat verwees naar een ander adres in de buurt, een filiaal. Die winkel was snel gevonden. Binnen heel veel kralen, allemaal van edelsteen, daar ging mijn belangstelling niet echt naar uit. Ik sprak een verkoopster aan en vroeg naar wat ik zocht en ze nam me mee naar een andere winkel, die ze opende. Er was een heel rijtje winkels naast elkaar, waarvan er maar één open was, en steeds een ander assortiment. Een soort van paradijs...
Tja, toen bleek helaas dat je daar alleen kon kopen als je ondernemer was (dit moest je aantonen) en minimaal €150 moest besteden.
'Gelukkig' hadden ze niet wat ik zocht, al had ik vast en zeker een en ander gekocht als dat had gekund. In deze hele straat ( Rue du Temple) waren alleen groothandels waarvan veel met kralen en sieraden. Er stond ook op de deur dat je niet moest aandringen toch 'en detail' iets te willen kopen. Heel fijn. Ik was zo geïrriteerd dat ik diezelfde middag een tamelijk duur armbandje kocht voor mezelf. Dat had ik namelijk willen namaken, maar kan nergens aan de kralen komen.
Gelukkig had ik de avond voor vertrek uit Nederland nog een bestelling kralen gedaan, die klaar lag bij thuiskomst. Ben met drie projecten tegelijk bezig, voor zover dat mogelijk is met deze warmte...

Gesloten