Krealand Limburg - de moeite waard?

Hier moet je zijn wanneer je zoekt naar winkels in bepaalde steden of voor vragen naar ervaringen met specifieke (web)winkels en het melden van nieuwe winkels (geen webshops).
Forumregels
- Het is niet toegestaan een topic te starten om een webwinkel aan te raden. Voor een opsomming van kraleninternetshops kun je goed terecht op de reeds bestaande verzamelpagina’s.
- Het is niet toegestaan informatie over groothandels uit te wisselen. Je kunt vragen / tips kwijt op het prikbord van http://kralen.startpagina.nl" onclick="window.open(this.href);return false;.
- Op zoek naar een winkel in een bepaalde stad of land? Kijk eerst naar http://www.kralen.com/adressen_index.html" onclick="window.open(this.href);return false; of http://www.guidetobeadwork.com" onclick="window.open(this.href);return false;.
Gesloten
Elise25
Bead Starter
Berichten: 74
Lid geworden op: zo 17 jun 2012 12:46

Krealand Limburg - de moeite waard?

Bericht door Elise25 » za 07 jul 2012 20:29

Hallo,

Kent er iemand Krealand in Heusden-Zolden? Hun website (http://www.krealand-hobby.com" onclick="window.open(this.href);return false;) ziet er vrij rommelig uit, maar het lijkt wel alsof ze enorm veel keuze hebben.
't Is een heel eindje rijden voor mij, maar als het de moeite waard is, heb ik dat er graag voor over. Daarom zou ik het horen wat jullie vinden van deze winkel.

Groeten,
Elise

Gebruikersavatar
Ellen
Bead Monster
Berichten: 5878
Lid geworden op: ma 24 feb 2003 10:51
Locatie: Bergen op Zoom

Re: Krealand Limburg - de moeite waard?

Bericht door Ellen » zo 08 jul 2012 18:03

Geen flauw idee, maar ik zou eerst mailen over de prijzen, als het zo'n eind voor je rijden is. Want die kan ik ook niet zo snel vinden op de site. :wink:
Groetjes Ellen.

Celine25
Bead Anonymous
Berichten: 5
Lid geworden op: ma 06 aug 2012 23:00

Re: Krealand Limburg - de moeite waard?

Bericht door Celine25 » wo 15 aug 2012 17:52

Ben je geweest? Was het de moeite?

Elise25
Bead Starter
Berichten: 74
Lid geworden op: zo 17 jun 2012 12:46

Re: Krealand Limburg - de moeite waard?

Bericht door Elise25 » wo 15 aug 2012 20:45

Ik ben niet geweest. Ik had een dinsdag afgesproken in Hasselt en ik wou daarna nog doorrijden naar Heusden-Zolder, maar ik had gelukkig de openingsuren gecontroleerd voor ik vertrok. De winkel is maar van donderdag tot zaterdag open.
Ik ben daarna niet meer geweest omdat het zover rijden is en hobbywinkels (naar mijn ervaring toch) vaak niet de moeite zijn omdat ze maar een beperkt assortiment aan kralen hebben. Op hun site lijkt het wel alsof ze veel keuze hebben en ik heb ook gelezen dat ze veel echt zilveren materialen hebben, dus ik zal misschien toch nog wel eens langsgaan. Maar mijn vakantie zit erop en in het weekend heb ik het vaak zo druk, dus dat kan nog wel een tijdje duren....

Gesloten