Zaterdag dagje Antwerpen

Hier moet je zijn wanneer je zoekt naar winkels in bepaalde steden of voor vragen naar ervaringen met specifieke (web)winkels en het melden van nieuwe winkels (geen webshops).
Forumregels
- Het is niet toegestaan een topic te starten om een webwinkel aan te raden. Voor een opsomming van kraleninternetshops kun je goed terecht op de reeds bestaande verzamelpagina’s.
- Het is niet toegestaan informatie over groothandels uit te wisselen. Je kunt vragen / tips kwijt op het prikbord van http://kralen.startpagina.nl" onclick="window.open(this.href);return false;.
- Op zoek naar een winkel in een bepaalde stad of land? Kijk eerst naar http://www.kralen.com/adressen_index.html" onclick="window.open(this.href);return false; of http://www.guidetobeadwork.com" onclick="window.open(this.href);return false;.
Gesloten
Gebruikersavatar
Chantale
Bead Believer
Berichten: 267
Lid geworden op: wo 01 feb 2012 10:24
Locatie: West-Vlaanderen

Zaterdag dagje Antwerpen

Bericht door Chantale » di 03 apr 2012 16:05

Zaterdag ga ik met mijn twee vriendinnen een dagje shoppen in Antwerpen.
Terwijl ik daar ben wil ik graag eens één of meer kralenwinkels gaan bekijken.
Wat kunnen jullie me echt aanraden ? Mijn vriendinnen maken geen juwelen, ik kan ze dus de ganse dag niet meesleuren naar kralenwinkels :oops: maximum twee zal het dus worden.
Ik weet dat je daar een Zahia hebt, maar ik ben wel op zoek naar iets dat toch een beetje betaalbaar blijft.
Alvast al bedankt voor de eventuele tips en het moet wel in het centrum zijn.

Waar ik zeker al naartoe ga is Veritas. Ik kreeg van mijn vriendin een cadeaubon van 30 euro om aan kraaltjes te besteden bij Veritas [img]http://forum.creadream.nl/images/smiles/tongue3.gif[/img]

Gesloten