Ik ben naar het Creahuys gegaan in Torhout

Hier moet je zijn wanneer je zoekt naar winkels in bepaalde steden of voor vragen naar ervaringen met specifieke (web)winkels en het melden van nieuwe winkels (geen webshops).
Forumregels
- Het is niet toegestaan een topic te starten om een webwinkel aan te raden. Voor een opsomming van kraleninternetshops kun je goed terecht op de reeds bestaande verzamelpagina’s.
- Het is niet toegestaan informatie over groothandels uit te wisselen. Je kunt vragen / tips kwijt op het prikbord van http://kralen.startpagina.nl" onclick="window.open(this.href);return false;.
- Op zoek naar een winkel in een bepaalde stad of land? Kijk eerst naar http://www.kralen.com/adressen_index.html" onclick="window.open(this.href);return false; of http://www.guidetobeadwork.com" onclick="window.open(this.href);return false;.
Gesloten
Gebruikersavatar
Chantale
Bead Believer
Berichten: 267
Lid geworden op: wo 01 feb 2012 10:24
Locatie: West-Vlaanderen

Ik ben naar het Creahuys gegaan in Torhout

Bericht door Chantale » za 11 feb 2012 17:09

Deze namiddag ben ik eens naar het Creahuys gegaan in Torhout. Gelukkig had ik de gps mee want het was niet gemakkelijk om te vinden. Megagroot is de winkel niet, eigenlijk is het een groot tuinhuis. Er was wel veel materiaal en ik vond dat alles ontzettend handig opgeborgen zat. Alle kleurtjes bij elkaar in handige kastjes met doorzichtige schuiven. Wat een geluk dat ik niet veel geld bij had en dat je niet met je kaart kon betalen :wink: Ik heb me dus moeten inhouden maar ik heb toch een paar mooie dingen kunnen kopen. In deze winkel zien ze me dus zeker en vast weer terug :applaus:

Gesloten