website http://www.sova-enterprises.com/

Hier moet je zijn wanneer je zoekt naar winkels in bepaalde steden of voor vragen naar ervaringen met specifieke (web)winkels en het melden van nieuwe winkels (geen webshops).
Forumregels
- Het is niet toegestaan een topic te starten om een webwinkel aan te raden. Voor een opsomming van kraleninternetshops kun je goed terecht op de reeds bestaande verzamelpagina’s.
- Het is niet toegestaan informatie over groothandels uit te wisselen. Je kunt vragen / tips kwijt op het prikbord van http://kralen.startpagina.nl" onclick="window.open(this.href);return false;.
- Op zoek naar een winkel in een bepaalde stad of land? Kijk eerst naar http://www.kralen.com/adressen_index.html" onclick="window.open(this.href);return false; of http://www.guidetobeadwork.com" onclick="window.open(this.href);return false;.
Gesloten
rafael
Bead Interested
Berichten: 175
Lid geworden op: do 27 mar 2008 21:00
Locatie: kruishoutem
Contacteer:

website http://www.sova-enterprises.com/

Bericht door rafael » do 22 sep 2011 19:30

Heeft iemand iets eens gekocht via deze site? Ik probeer nu al dagen een patroon te kopen via deze site. Ik heb zelfs een niuewe visa kaart aangeschaft, maar het lukt niet. Hoe die payball werkt weet ik niet, maar ik heb er na meer 2 weken proberen er genoeg van. Ik zou echter wel het patroontje willen. Wie kan mij helpen? Ik betaal er gerust voor. Het gaat om het patroontje van dit : viewtopic.php?f=14&t=42393#p540449" onclick="window.open(this.href);return false;
Kan er iemand mij helpen?

Gesloten