Ervaringen Kraaltjes.nl + Sieradenbeurs Spijkenisse

Hier moet je zijn wanneer je zoekt naar winkels in bepaalde steden of voor vragen naar ervaringen met specifieke (web)winkels en het melden van nieuwe winkels (geen webshops).
Forumregels
- Het is niet toegestaan een topic te starten om een webwinkel aan te raden. Voor een opsomming van kraleninternetshops kun je goed terecht op de reeds bestaande verzamelpagina’s.
- Het is niet toegestaan informatie over groothandels uit te wisselen. Je kunt vragen / tips kwijt op het prikbord van http://kralen.startpagina.nl" onclick="window.open(this.href);return false;.
- Op zoek naar een winkel in een bepaalde stad of land? Kijk eerst naar http://www.kralen.com/adressen_index.html" onclick="window.open(this.href);return false; of http://www.guidetobeadwork.com" onclick="window.open(this.href);return false;.
Gesloten
RiaPia
Bead Starter
Berichten: 58
Lid geworden op: ma 04 aug 2003 15:16
Locatie: Capelle aan den IJssel
Contacteer:

Ervaringen Kraaltjes.nl + Sieradenbeurs Spijkenisse

Bericht door RiaPia » ma 07 jun 2004 13:29

Hoi allemaal,

ik ben een tijdje terug nog in Delft geweest.
(hihi....... inmiddels bezoek ik bij elk dagje weg wel een kralenzaak)
Heb daar Aloha Jewels (Kraaltjes.nl) bezocht. Mooie dingen, veel strass/swarovski, zijn gespecialiseerd in exclusieve sieraden. Leuke zaak, vriendelijk, en geven ook workshops.

Daarna ben ik ook nog bij dat andere zaakje in Delft geweest, was ook leuk, veel fleurige dingen.

Beads & Buttons in Maastricht is ook erg leuk, leuke, grote, fleurige kralen. Super voor de zomer!!!

De sieradenbeurs in Spijkenisse viel tegen. De helft van een kwart van de sporthal was in gebruik voor Sieraden en benodigdheden. Waren maar 10 kraampjes. Desondanks wel wijs leuke kralen gekocht.

Groetjes,
Ria

Gesloten