Kralen en work-shops Vlaams-Brabant (Leuven)

Hier moet je zijn wanneer je zoekt naar winkels in bepaalde steden of voor vragen naar ervaringen met specifieke (web)winkels en het melden van nieuwe winkels (geen webshops).
Forumregels
- Het is niet toegestaan een topic te starten om een webwinkel aan te raden. Voor een opsomming van kraleninternetshops kun je goed terecht op de reeds bestaande verzamelpagina’s.
- Het is niet toegestaan informatie over groothandels uit te wisselen. Je kunt vragen / tips kwijt op het prikbord van http://kralen.startpagina.nl" onclick="window.open(this.href);return false;.
- Op zoek naar een winkel in een bepaalde stad of land? Kijk eerst naar http://www.kralen.com/adressen_index.html" onclick="window.open(this.href);return false; of http://www.guidetobeadwork.com" onclick="window.open(this.href);return false;.
Gesloten
81daphne
Bead Anonymous
Berichten:1
Lid geworden op:do 04 nov 2010 21:02
Kralen en work-shops Vlaams-Brabant (Leuven)

Bericht door 81daphne » do 04 nov 2010 21:12

Hallo

Ik ben nog niet zo lang geleden begonnen met zelf sieraden te maken. Maar voorlopig beperkt zich dit tot een echt basisniveau.

Kunnen jullie mij een (betaalbare) kralenwinkel aanraden in Vlaams-Brabant, liefst in de buurt van Leuven?
"Het Elfenatelier" in Leuven was naar het schijnt een fantastische winkel, maar deze winkel bestaat jammer genoeg niet meer. Dan had ik nog gehoord van "Hexagoon", maar daar heb ik dan weer van vernomen dat deze winkel niet zo'n groot assortiment van kralen heeft. Verder heb ik online nog de link naar "De Banier" gevonden, maar dat lijkt me eerder een knutselwinkel dan een winkel waar veel kralen te vinden zijn. Voor de rest heb ik in de buurt niets gevonden.

Ook had ik graag geweten of jullie mij in de buurt van Leuven goede workshops kunnen aanraden, want ik kan voorlopig echt niet meer dan een ketting rijgen. Ik vind het zo leuk om te doen, dat ik graag echte technieken zou aanleren zodat ik ook wat specialere dingen zou kunnen maken.

Alvast bedankt!

Gebruikersavatar
rorsach
Bead Dreamer
Berichten:538
Lid geworden op:za 25 sep 2010 21:42

Re: Kralen en work-shops Vlaams-Brabant (Leuven)

Bericht door rorsach » do 04 nov 2010 21:51

Ik kom niet uit de buurt van Leuven, dus ken daar ook geen kralenwinkels, maar misschien kun je bij die ene kralenwinkel (Hexagon) wel workshops doen. Bij mij is er 1 kralenwinkel (Roosendaal) en daar kun je voor E 5,- een workshop doen plus materiaalkosten. Misschien even informeren? En voor kralenwinkels, gewoon op het internet zoeken op plaatsen bij jou in de buurt. :D
Succes.

Gesloten