Sicilie

Hier moet je zijn wanneer je zoekt naar winkels in bepaalde steden of voor vragen naar ervaringen met specifieke (web)winkels en het melden van nieuwe winkels (geen webshops).
Forumregels
- Het is niet toegestaan een topic te starten om een webwinkel aan te raden. Voor een opsomming van kraleninternetshops kun je goed terecht op de reeds bestaande verzamelpagina’s.
- Het is niet toegestaan informatie over groothandels uit te wisselen. Je kunt vragen / tips kwijt op het prikbord van http://kralen.startpagina.nl" onclick="window.open(this.href);return false;.
- Op zoek naar een winkel in een bepaalde stad of land? Kijk eerst naar http://www.kralen.com/adressen_index.html" onclick="window.open(this.href);return false; of http://www.guidetobeadwork.com" onclick="window.open(this.href);return false;.
Gesloten
Simone
Bead Starter
Berichten: 98
Lid geworden op: wo 11 jun 2003 14:19
Locatie: Vaassen

Sicilie

Bericht door Simone » di 04 mei 2004 18:20

Hoi hoi,

Ik ga in juli op vakantie naar Sicilie (Taormina) en ben natuurlijk benieuwd of hier ook leuke kralenwinkels te vinden zijn. Is iemand toevallig ook een keer op Sicilie geweest en heeft daar leuke kralenwinkels ontdekt???
Groetjes Simone

Gesloten