kralenwinkel in Zwolle

Hier moet je zijn wanneer je zoekt naar winkels in bepaalde steden of voor vragen naar ervaringen met specifieke (web)winkels en het melden van nieuwe winkels (geen webshops).
Forumregels
- Het is niet toegestaan een topic te starten om een webwinkel aan te raden. Voor een opsomming van kraleninternetshops kun je goed terecht op de reeds bestaande verzamelpagina’s.
- Het is niet toegestaan informatie over groothandels uit te wisselen. Je kunt vragen / tips kwijt op het prikbord van http://kralen.startpagina.nl" onclick="window.open(this.href);return false;.
- Op zoek naar een winkel in een bepaalde stad of land? Kijk eerst naar http://www.kralen.com/adressen_index.html" onclick="window.open(this.href);return false; of http://www.guidetobeadwork.com" onclick="window.open(this.href);return false;.
Gesloten
Bianca72
Bead Reader
Berichten: 9
Lid geworden op: za 01 mei 2004 18:48
Locatie: Zwolle
Contacteer:

kralenwinkel in Zwolle

Bericht door Bianca72 » za 01 mei 2004 19:25

Hallo Allemaal,

Wij van http://www.kraalshop.nl" onclick="window.open(this.href);return false; hebben dit weekend in Zwolle een hobbywinkel Geopend. We hebben ook veel kralen en ornamentjes. Er komt nog veel meer binnen dus voor mensen uit de buurt van Zwolle kom een keer kijken!!

Op zondag 2 mei zijn wij open van 12:00 tot 17:00

Verder organiseren we in de avonduren workshop. Informeer naar de mogelijkheden via de mail of in de winkel

Gesloten