Elastische nylon Pipoos?

Hier moet je zijn wanneer je zoekt naar winkels in bepaalde steden of voor vragen naar ervaringen met specifieke (web)winkels en het melden van nieuwe winkels (geen webshops).
Forumregels
- Het is niet toegestaan een topic te starten om een webwinkel aan te raden. Voor een opsomming van kraleninternetshops kun je goed terecht op de reeds bestaande verzamelpagina’s.
- Het is niet toegestaan informatie over groothandels uit te wisselen. Je kunt vragen / tips kwijt op het prikbord van http://kralen.startpagina.nl" onclick="window.open(this.href);return false;.
- Op zoek naar een winkel in een bepaalde stad of land? Kijk eerst naar http://www.kralen.com/adressen_index.html" onclick="window.open(this.href);return false; of http://www.guidetobeadwork.com" onclick="window.open(this.href);return false;.
Gesloten
Gebruikersavatar
dutch_dayz
Bead Producer
Berichten: 1092
Lid geworden op: zo 11 jan 2004 14:23

Elastische nylon Pipoos?

Bericht door dutch_dayz » ma 08 mar 2004 10:33

Ik heb elastische nylondraad nodig, ik weet dat het bij Pipoos te krijgen is, dus ik wilde even informeren of dat goed materiaal is?

Ik bestel eigenlijk bijna alles via internet, maar ben hartstikke blut dus ik kan even niks bestellen. Ik heb alleen dat rolletje nylon nodig, dus dan kan ik het beste gewoon even bij Pipoos langswippen! :) Maar als het geen goede kwaliteit is dan wacht ik liever wat langer (onbepaalde tijd :shock: )

Groetjes ~Desir

Gesloten