beadsandpieces.com

Hier moet je zijn wanneer je zoekt naar winkels in bepaalde steden of voor vragen naar ervaringen met specifieke (web)winkels en het melden van nieuwe winkels (geen webshops).
Forumregels
- Het is niet toegestaan een topic te starten om een webwinkel aan te raden. Voor een opsomming van kraleninternetshops kun je goed terecht op de reeds bestaande verzamelpagina’s.
- Het is niet toegestaan informatie over groothandels uit te wisselen. Je kunt vragen / tips kwijt op het prikbord van http://kralen.startpagina.nl" onclick="window.open(this.href);return false;.
- Op zoek naar een winkel in een bepaalde stad of land? Kijk eerst naar http://www.kralen.com/adressen_index.html" onclick="window.open(this.href);return false; of http://www.guidetobeadwork.com" onclick="window.open(this.href);return false;.
Gesloten
Gebruikersavatar
Zonneke
Bead Believer
Berichten: 221
Lid geworden op: vr 06 apr 2007 07:14
Locatie: Sint-Truiden (B)

beadsandpieces.com

Bericht door Zonneke » di 08 mei 2007 12:47

heeft er iemand hier ervaringen mee? Is een amerikaanse webshop.
Ik ben al dagen op zoek naar houten of kokosschijfjes in rasta-kleuren, blijkbaar heel moeilijk om te vinden maar deze shop heeft ze. Alleen heb ik geen ervaringen met webwinkels uit amerika.
Het is goed een uiteindelijk doel te hebben om naar toe te reizen, maar het is de reis zelf die er uiteindelijk toe doet.

floorkasp
Bead Reader
Berichten: 15
Lid geworden op: zo 20 mei 2007 18:09

Bericht door floorkasp » zo 20 mei 2007 18:24

Hoi,
Ik ken deze winkel niet, maar koop wel vaker via amerikaanse webwinkels. Deze ziet er goed uit, ook qua prijzen.
De meeste van deze winkels worden gerund door Chinezen, die direct uit China importeren.
Ik zou ze even van te voren een mailtje sturen met vragen over verzendkosten en dergelijke. Dat zijn namelijk kosten die wel op kunnen lopen, dus dat wil je van te voren even zeker weten.
Ik heb nog nooit problemen gehad met dit soort winkels. Een keer is een pakje niet aangekomen, en hebben ze gratis een tweede pakket gestuurd.

Gesloten