Kralen op de zaterdagmarkt in Tilburg?

Hier moet je zijn wanneer je zoekt naar winkels in bepaalde steden of voor vragen naar ervaringen met specifieke (web)winkels en het melden van nieuwe winkels (geen webshops).
Forumregels
- Het is niet toegestaan een topic te starten om een webwinkel aan te raden. Voor een opsomming van kraleninternetshops kun je goed terecht op de reeds bestaande verzamelpagina’s.
- Het is niet toegestaan informatie over groothandels uit te wisselen. Je kunt vragen / tips kwijt op het prikbord van http://kralen.startpagina.nl" onclick="window.open(this.href);return false;.
- Op zoek naar een winkel in een bepaalde stad of land? Kijk eerst naar http://www.kralen.com/adressen_index.html" onclick="window.open(this.href);return false; of http://www.guidetobeadwork.com" onclick="window.open(this.href);return false;.
Gesloten
Roos88
Bead Discoverer
Berichten: 33
Lid geworden op: di 07 okt 2003 22:16
Locatie: Tilburg
Contacteer:

Kralen op de zaterdagmarkt in Tilburg?

Bericht door Roos88 » vr 10 okt 2003 16:12

Weet iemand of er een stand is met kralen en toebehoren op de zaterdagmarkt op en rond het Koningsplein in Tilburg? Alvast bedankt!

heel vriendelijk
Bead Reader
Berichten: 9
Lid geworden op: zo 28 sep 2003 20:11

kralen op het markt

Bericht door heel vriendelijk » wo 15 okt 2003 00:12

hi er staat een hobby/kraam op de markt op vrijdagen bij de maasport in s'Hertogenbosh en hun neem altijd wat kralen en onderdelen mee van de nieuwste collectie(van hun)success anders het winkeltje in s'hertogenbosh zelf.groetjes

Gesloten