Goedekoopste webwinkel?

Hier moet je zijn wanneer je zoekt naar winkels in bepaalde steden of voor vragen naar ervaringen met specifieke (web)winkels en het melden van nieuwe winkels (geen webshops).
Forumregels
- Het is niet toegestaan een topic te starten om een webwinkel aan te raden. Voor een opsomming van kraleninternetshops kun je goed terecht op de reeds bestaande verzamelpagina’s.
- Het is niet toegestaan informatie over groothandels uit te wisselen. Je kunt vragen / tips kwijt op het prikbord van http://kralen.startpagina.nl" onclick="window.open(this.href);return false;.
- Op zoek naar een winkel in een bepaalde stad of land? Kijk eerst naar http://www.kralen.com/adressen_index.html" onclick="window.open(this.href);return false; of http://www.guidetobeadwork.com" onclick="window.open(this.href);return false;.
Gesloten
Gebruikersavatar
Emilie
Bead Believer
Berichten: 248
Lid geworden op: vr 15 jul 2005 11:23
Locatie: Turnhout, Antwerpen kempen, belgie
Contacteer:

Goedekoopste webwinkel?

Bericht door Emilie » do 11 aug 2005 09:03

Wat is de goedkoopste webwinkel in belgie of waar bestellen jullie het MEEST ONLINE ?
Zal waarsch. goedkoper uitkomen in the end...

Gebruikersavatar
Sandra
Eigenaar Kralen.com
Berichten: 15556
Lid geworden op: wo 05 feb 2003 13:09
Contacteer:

Bericht door Sandra » do 11 aug 2005 09:06

er is niet 1 shop die met alles het goedkoopst is. de 1 is goedkoper in dit, de ander goedkoper in dat, de 1 is weer sneller met leveren, de andere heeft weer betere service, etc.
omdat tot dusver bij dit soort topics vele internetshops meteen uitgebreid zichzelf gingen promoten, sluit ik de topic maar. ;)
wat je kan doen, is bij http://kralen.pagina.nl" onclick="window.open(this.href);return false; kijken naar internetshops, beslissen welke dingen heb die jij wil hebben en als je het niet vertrouwt kan je eventueel via de zoekmachine van dit forum zoeken en lezen of iemand er al ervaring mee heeft.

Gesloten