Pagina 1 van 1

wat vinden jullie van mijn webshop?

Geplaatst: do 18 jul 2013 09:04
door lieveke Sieraden
Ik ben pas sinds maart bezig met sieraden maken. Aangestoken door een workshop. En het is al snel een uit de hand gelopen hobby geworden :wink: (herkenbaar?)
In april ben ik begonnen met het opstarten van mijn webshop. Voor grotendeels zelfgemaakte sieraden, ook wat aangekocht, en zelfgemaakte kraamcadeaus. Al hebben die niks met kralen te maken.
In juni ben ik 'geopend'
Ik hoor graag wat jullie van mijn webshop vinden. Vind je iets leuk, of kan er iets beter, laat maar horen. Mag hier, of in mijn gastenboek.

www.lievekesieraden.nl

Veel plezier met rondkijken :)

groetjes,
Ellen

Re: wat vinden jullie van mijn webshop?

Geplaatst: do 18 jul 2013 17:27
door estherwijma
lekker overzichtelijke webshop hoor! veel succes met de verkoop!

Re: wat vinden jullie van mijn webshop?

Geplaatst: do 18 jul 2013 17:52
door sofie
Proficiat met je webshop!
Heb er net even in rondgekeken, en hij ziet er super uit. Ordelijk en overzichtelijk.
Ik zou alleen wat meer durven vragen voor de juweeltjes. Veel kan je er toch niet aan winnen denk ik...

Sofie

Re: wat vinden jullie van mijn webshop?

Geplaatst: wo 31 jul 2013 09:19
door Nicole2000
Mooie webshop, overzichtelijk en makkelijk. Je vraagt om feedback voor je webshop, dus hierbij misschien wat constructieve feedback:
- Persoonlijk vind ik de achtergrond erg paars. Zelfs bij de babyspulletjes. Dit maakt het voor mij wat vlak, en ik merk dat ik interesse verlies.
- Daarbij zou ik geen rubriek aangekochte sieraden toevoegen (misschien "overige sieraden"?)
- Het is best gezellig om jou te zien op de startpagina, maar ik zie liever een vergroot sieraad om een indruk te krijgen van je stijl. Dat maakt kijkers nieuwsgierig om verder te klikken
- En inderdaad zou je voor je mooiste creaties best wat meer mogen vragen!
Succes. Ik hoop dat hij goed werkt.

Nicole

Re: wat vinden jullie van mijn webshop?

Geplaatst: wo 31 jul 2013 13:27
door lieveke Sieraden
Bedankt voor de reacties.
Ja, prijzen zijn een lastig punt. Ik wil, zeker in het begin niet te veel vragen, om de verkoop wat toegankelijker te maken. Misschien is dat een beetje te voorzichtig ingezet. Hoe komt dat over als ik ze nu naar boven aanpas? Het is niet zo dat er nu al heel veel bekijks is geweest, dus erg opvallen zal dat niet. Ga ik eens naar kijken.
Ik ben nu bezig met bead embroidery, en dat gaat zeker wat meer kosten! (is misschien ook wel iets om als vergrote foto te gebruiken)
De achtergrond, ik kan maar 1 achtergrondfoto aanleveren. En dit zijn 'mijn' kleuren. Dezelfde foto staat ook op mijn visitekaartje. Ik kan het dus niet veranderen bij de babyspulletjes. En de kleur is in ieder geval niet effen. :wink: Ik denk dat een ander hetzelfde gevoel bij blauw, of geel zou krijgen.
De kop 'aangekochte sieraden' zat ik ook wel mee. Het is niet door mijzelf gemaakt, maar wel handgemaakt en indezelfde stijl als die van mezelf. misschien dat ik die toch maar tussen mijn eigengemaakte sieraden stop. 'overige sieraden' roept alleen maar vragen op.
De foto van mezelf is onderdeel van het persoonlijk maken. 'Men' vindt het meestal fijn om de persoon zelf te zien. maar ik zal eens kijken of er meer foto's op de voorpagina geplaatst kunnen worden. Ik denk het wel.

Bedankt voor de tips!