Pagina 1 van 1

Mijn webshop majoni-bijoux.nl (feedback gevraagd)

Geplaatst: za 28 apr 2012 18:32
door Majoni
Hallo allemaal, bij deze plaats ik mijn webshop hier ook even :)

De url is: http://majoni-bijoux.nl" onclick="window.open(this.href);return false;

Feedback is uiteraard heel erg welkom, wat is er goed en wat zou er beter kunnen.
Wat nog in de planning staat is om de sieraden een iets originelere naam te geven en ook wat betere beschrijvingen. Helaas ben ik daar iets minder goed in dus daar gaat nog wel even wat tijd overheen. [img]http://forum.creadream.nl/images/smiles/tongue3.gif[/img]

Maar wat vinden jullie tot nu toe er van, echt storm loopt het nog niet op de moment dus ook manieren voor extra (kopende) bezoekers zijn meer dan welkom. :D

Re: Mijn webshop majoni-bijoux.nl (feedback gevraagd)

Geplaatst: za 28 apr 2012 19:00
door Ellebellekuh
Heel erg mooi en verzorgde webwinkel ...

De prijzen vind ik erg laag maar zoiets beslis je zelf he :lol: ik maak een ander zijn rekening niet he :wink:

Wat ik mis : Een korte voorstelling van jezelf en hoe lang je al bezig bent enzo nu ja ik kijk altijd wie de persoon is achter de sieraden :D

Dit is enkel mijn persoonlijke mening he :)

Heel veel succes met je webshop :applaus: :applaus: :applaus:

Re: Mijn webshop majoni-bijoux.nl (feedback gevraagd)

Geplaatst: za 28 apr 2012 19:15
door Majoni
Prijzen is wat aftasten, uurloon zal idd niet hoog zijn als ik dat zou berekenen maarja het is dan ook een hobby he. Wil ook niet teveel vragen om mensen niet gelijk af te schrikken, wil ook weer niet te weinig omdat men dan mss denkt dat het rommel is. :|

Wel bedankt voor de tip over de info, kan ik idd wel een pagina voor maken. :D

Re: Mijn webshop majoni-bijoux.nl (feedback gevraagd)

Geplaatst: za 28 apr 2012 19:26
door createss
De algemene voorwaarden zijn duidelijk niet op jouw webwinkel afgestemd, bovendien zullen ze voor veel mensen amper leesbaar zijn. Ik ben tenminste na 3 alinea's afgehaakt :oops:
Ik denk dat je beter voorwaarden kunt maken die bij jouw webwinkel passen en die voor jouw klanten begrijpbaar zijn, oftewel meer "jip en janneke-taal" :wink:

Re: Mijn webshop majoni-bijoux.nl (feedback gevraagd)

Geplaatst: za 28 apr 2012 21:30
door Majoni
Nee, die heb ik inderdaad niet zelf opgesteld, heb gewoon het voorbeeld gebruikt dat hier te vinden is: http://www.safe2shop.nl/webwinkeliers/v ... nkels.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Zelf schrijven vind ik redelijk gevaarlijk, het is namelijk wel iets waarop een klant je eventueel kan pakken als je er iets foutief inzet of ze kunnen zelf in strijd zijn met de wet. Met deze weet ik dat ik redelijk safe zit, al kan ik ze natuurlijk wel in duidelijkere taal herschrijven en nog safe zitten.
Denk dan alleen dat ik beter eerst de beschrijvingen van de sieraden kan doen, als ik in de statistieken kijk, klikt er eigenlijk bijna niemand op die algemene voorwaarden (van de 1962 bezoekers 14 om precies te zijn) en om eerlijk te zijn, ik kijk ze in een webshop ook nooit na. :oops:
Zet het wel op het todo lijstje, maar dan zonder dringende prioriteit, als ik de beschrijvingen en titels gedaan heb zal ik mij daar eens aanzetten. :)

Re: Mijn webshop majoni-bijoux.nl (feedback gevraagd)

Geplaatst: za 28 apr 2012 22:03
door Romana03
Mooie site en erg overzichtelijk. Wat ik alleen zou veranderen zijn de prijzen bijvoorbeeld geen 2,50 maar 2,95 en geen 5,50 maar 5,95. Door het helemaal af te ronden, lijken de sieraden heel erg goedkoop. Door er een aantrekkelijk bedrag van te maken, uit een klant zijn ogen gezien, verkoop je je sieraden toch anders.

Re: Mijn webshop majoni-bijoux.nl (feedback gevraagd)

Geplaatst: zo 29 apr 2012 15:33
door chantalleke888
ik vind je site heel mooi ontworpen zeg! erg overzichtelijk ook!
Ik vind de prijzen van je sieraden erg aan de lage kant. Maar dat is natuurlijk ene keuze die je zelf maakt. Je hebt mooie sieraden met mooie kralen dus ik denk zelf dat ze wel meer waard zijn :)

Re: Mijn webshop majoni-bijoux.nl (feedback gevraagd)

Geplaatst: zo 29 apr 2012 18:30
door Majoni
Heel erg bedankt voor de tips, de prijs te laag is wel een heel vaak gehoorde opmerking, niet enkel hier trouwens :shock:

Bedankt voor de tip over het afronden Romana :D
Word gaan herberekenen dus. :lol:

Re: Mijn webshop majoni-bijoux.nl (feedback gevraagd)

Geplaatst: ma 30 apr 2012 08:49
door chantalleke888
mja ik snap dat je geen hoge prijzen wilt vragen. DAt doe ik zelf namelijk ook niet! ik kijk een beetje naar de type kralen die ik gebruikt heb en hoeveel arbeid er in gezeten heeft. En dan ga ik iets boven de gemiddelde prijs van een sieraad in de winkel liggen! het blijven toch unieke sieraden!