13-10-2008 - "vakantiewerk"

Laat iedereen bewonderen wat je gemaakt hebt door het plaatsen van een foto van je creatie!
Forumregels
1) Dit subforum is alleen bedoeld voor zelfgemaakte kralensieraden en gadgets. Zelfgemaakte kralen kunnen geshowed worden bij Show je eigen handgemaakte kralen. Alle overige creaties, die niets met kralen te maken hebben, kunnen geshowed worden bij subforum Show je eigen overige creaties.
2) Upload je foto's via http://forum.kralen.com/upload.php" onclick="window.open(this.href);return false; . Het doet dan meteen automatisch mee met de wekelijkse wedstrijd.
3) Maximaal 1 foto per creatie
4) Meer dan 1 nieuwe creatie? Show ze samen in 1 topic
5) De datum moet in de topictitel vermeld zijn
Gebruikersavatar
MiekeN
Bead Designer
Berichten: 861
Lid geworden op: do 02 nov 2006 18:18
Locatie: Rotterdam
Contacteer:

Re: 13-10-2008 - "vakantiewerk"

Bericht door MiekeN » vr 17 okt 2008 13:05

En de vorige keer had je nog wel zulke goede ideeën om dit niet meer mee te hoeven maken. En ondanks dat waren die elendelingen je toch weer te slim af, bah
Tsjaa... volgens de politieagent zijn het zigeunerkinderen. De Franse wet zegt dat kinderen onder de 12 niet opgepakt mogen worden... grote broers en vaders, leiden hun jonge grut op (jongens en meisjes!) om in te breken in van alles en nog wat. Ik hoorde vorig jaar dat er in "de paperclip" (een wijk in Rotterdam die in de vorm van een paperclip gebouwd is), kinderen door openstaande bovenlichtjes gewurmd worden zodat ze de voordeur kunnen openen voor de echte inbreker!

Onze camper stond in een woonwijk, op een parkeerplaats waar ook een normale auto zou parkeren. Ik dank God op mijn blote knieën voor het feit dat we de honden mee hadden genomen en niet in de camper hadden achtergelaten... politie zei dat ze die zouden hebben meegenomen voor de verkoop!!!! Ik zou gek zijn geworden!!!

Boven de rijcabine zitten aan weerskanten (chauffeurs- en bijrijderskant) raampjes. Het schijnt dat die van buitenaf open te schuiven zijn als je... weet ik veel!... ik ben geen inbreker. Daar is zo'n ettertje doorheen gekomen en voila! Tuig!
Dus kom deze keer maar op met al je tips over kraalwerk op de camping !
Dat is geen probleem voor camperaars... ik heb een klaptafel bij me. Die zet ik lekker buiten met een klapstoel en hoppa! Maar als ik zoiets niet had, zou ik toch mijn dienblad-op-kussen hebben en zelfs op de grond kunnen gaan zitten als het moest. :-)

En, overal, waar je ook bent, geldt: schudt niet teveel kraaltjes uit een zakje/bakje! Alles wat los ligt kan vallen! Liever 10 keer uit zakje pakken dan 1 keer van grond zoeken! Toch? :-)
Echt heel erg mooi maar wat een werk!
Als rijgen je hobby is, kun je toch nooit opzien tegen het werk??? :-)
Ik maak deze armbanden (en op verzoek de eventueel bijbehorende ketting) met liefde! Vind het heerlijk om te doen: de kleurencombi's maken... de kralen uitzoeken... pakketjes maken van draad, rocailles, stenen en Swarovskis die samen één armband moeten worden en dan heerlijk met een glaasje wijn, een stukje kaas en eventueel een audioboek op mijn oortjes, rijgen! Soms zie ik zelfs kans om een hele armband af te krijgen op een avond! Maar... dan moet de kaas wel erg lekker zijn! ;)

:-)
Mieke

Gebruikersavatar
Hannelies
Bead Fanatic
Berichten: 1927
Lid geworden op: do 09 okt 2008 12:33
Locatie: Amersfoort
Contacteer:

Re: 13-10-2008 - "vakantiewerk"

Bericht door Hannelies » vr 17 okt 2008 16:55

Misschien kun je eens een beschrijving maken en die hier plaatsen? Ik vind je werk prachtig maar zou niet weten hoe het moet! Ik ben zelf ook een halfedelsteenfreak, werk veel met onyx, koraal, agaat etc (kijk maar eens op mijn site http://www.hannelies.com" onclick="window.open(this.href);return false;, maar zou wel eens wat nieuwe technieken onder de knie willen krijgen. Dat het lang duurt vind ik niet erg want net als jij vind ik het maken van mooie dngen LEUK :-)
Groetjes,
hannelies

Miss B
Bead Brilliant
Berichten: 2557
Lid geworden op: wo 13 okt 2004 16:19
Locatie: Friesland
Contacteer:

Re: 13-10-2008 - "vakantiewerk"

Bericht door Miss B » zo 19 okt 2008 20:43

schrikken pc Wat een mooie sieraden!!! En het zijn er zoveel!!! :D
Kralenkip....

Gesloten