hobbywinkels in duitsland

Hier moet je zijn wanneer je zoekt naar winkels in bepaalde steden of voor vragen naar ervaringen met specifieke (web)winkels en het melden van nieuwe winkels (geen webshops).
Forumregels
- Het is niet toegestaan een topic te starten om een webwinkel aan te raden. Voor een opsomming van kraleninternetshops kun je goed terecht op de reeds bestaande verzamelpagina’s.
- Het is niet toegestaan informatie over groothandels uit te wisselen. Je kunt vragen / tips kwijt op het prikbord van http://kralen.startpagina.nl" onclick="window.open(this.href);return false;.
- Op zoek naar een winkel in een bepaalde stad of land? Kijk eerst naar http://www.kralen.com/adressen_index.html" onclick="window.open(this.href);return false; of http://www.guidetobeadwork.com" onclick="window.open(this.href);return false;.
Gesloten
eelkehas
Bead Addict
Berichten:2206
Lid geworden op:vr 27 feb 2004 22:22
Locatie:Eibergen
Contacteer:
hobbywinkels in duitsland

Bericht door eelkehas » do 06 mei 2004 20:45

Hallo,

omdat ik vandaag ging shoppen in duitsland (bocholt) ging ik op internet op zoek naar adres van hobbywinkels enz..
En ik vond een site waar van veel plaatsen in duitsland hobbywinkels op staan.
En ik heb er een paar gevonden helaas niet heel veel kralen... maar wie weet is dat bij anderen, anders..

adres: http://www.bastelspass.de" onclick="window.open(this.href);return false; en klik dan rechts op H?ndlersuche en dan kan je per regio alle hobbywinkels zien die er zijn.. heel handig..


Ik heb wel bij 1 winkeltje hele leuke blaadjes gehaald in herfst kleuren van een soort hard plastic en die waren in de opruiming in zakjes van 25 stuks voor 20 eurocent!! dus heb van alle kleuren en vormen mee genomen.. er zitten gaatjes in en ik kan ze dus prima gebruiken voor een leuke herfstketting ofzo.. Verder hadden ze daar niet zo veel wel een zakje met rode en blauwe 5mm glaskralen rond voor 1 euro... en meer niet echt boeiend :-( Maargoed... wie weet is er ergens anders meer..

Groetjes Eelke

Gesloten